NORTAC taskujärjestelmä

Kehitettiin sarja yleistaskuja helpottamaan mukana kannettavien tavaroiden organisointia.

Tyypillisesti myydään taskuja väreissä M05, musta, ranger green ja punainen. Jos NIR-yhteensopivuus ei ole kynnyskysymys käytössäsi, voidaan erikseen pyydettäessä tehdä näitä lähes missä värissä tahansa.

M05 ja ranger green on omiaan metsään ja reserviläistoimintaan. Punaiset menee tyypillisesti ensiaputarvikkeille. Musta on aina tyylikäs.

General pouch 033

Pienin ja monimuotoisin sarjan taskuista. Mollella kiinni mihin tahansa repussa, varusteliiveissä tai vyöllä.

Tyädellinen tasku kaikelle pienelle tavaralle, jotka on hyvä pitää käden ulottuvissa – avaimet, lompakko, nikotiinituotteet.
Punaista myydään paljon myös taskuksi pikkupipien välineisiin.

Koko suunnilleen 7 x 13 x 5cm, tilavuus 0,33 litraa.

General pouch 033

General pouch 066

Yleistaskujen yleiskoko. Syö syövereihinsä vihkot, puhelimet, paperit, mitä ikinä.

Nämä ovat siitä käteviä, että saa kaiken tilpehööriin helposti pois käsistä. Kiinnitys mollekujastolla.. no, mollekujastoon tai vyölle.

koko: 13 x 15 x 5cm. Tilavuus n. 0,66 litraa.

General pouch 066

Nortac Phone pouch

Plate carrierin eteen ylös on vaikea löytää taskua, jota voisi käyttää ilman että leukaan sattuu, tai että se on lippaiden edessä.

Tehtiin oma malli, jossa aukot sivuille. Molemmat taskut ovat itsenäiset osiot, eli tavarat eivät mene taskun sisällä sekasin.

Kyytiin mahtuu älypuhelin ja esim. Modestone-16x10cm vihko + kynä. Admin-kampetta parhaimmillaan.

Saatavilla NIR-yhteensopivana M05 tai ranger green, sekä läjäpäin muita värejä ilman suojauksia, jos sellaisen tarvetta on.

Nortac Phone Pouch

Molotov Cocktail-tasku

Varusvaraston jakama juomapullo on toki kiva, mutta epätyypillisen muotoinen ja kokoinen. Sotkussa kun käy munkkikahvilla, on helppo ostaa uusi virvoikepullo, joka on kylmää ja sisältää ehkä keholle tarpeellisia suoloja.

Näitä 0,5 litran pulloja varten meiltä löytyy tasku, joka kiinnittyy vyölenkkiin ja pienellä adapteroinnilla myös mollekujastoon.

Molotovin cocktail-tasku

 

Hae tuotteita [ sulje ]